Pages - Menu

mandag den 27. juni 2011

To-do list

Inspireret af Mie's to-do list på bloggen pralerier fik jeg også lyst til at lave en. Måske kan det medvirke til at jeg får afsluttet de ting jeg er gået i gang med. Deadline er en uge fra nu...

Den første ting på listen er en bil med musik indeni. Den første bil havde jo en for kort snude, så nu har jeg skrevet mønsteret om, og prøver igen. Hjulene har også fået en pænere finish. Mangler at montere det hele og finde ud af hvordan spilledåsen passer i.



Den næste ting er en robot i filt, som jeg har fundet på nettet. Når den er færdig giver jeg også et link til originalen, som er super fin. Mangler at brodere klodserne, sy øjnene på, montere de enkelte dele og lukke klodserne - og har i mellemtiden fundet ud af at det ikke lige er mig at sy på maskine.



Den sidste ting er en hæklet dinosaurus, som jeg ikke har gidet at gøre færdig, fordi den ikke faldt ud som jeg havde forestillet mig. Men af og til kan man først vurdere resultatet når man er helt færdig, så den får en chance til. Mangler at hækle ben og sy øjne på.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes, dine ting ser spændende ud. Måske skulle man lave et blogtræf med ufærdige ting og hjælpe hinanden :)
    Jeg har i dag lånt din bog på biblioteket. Så fin den er!
    God sommer. Kh Louise

    SvarSlet
  2. Det ku' godt være et blogtræf var løsningen. Jeg er helt sikkert ikke den eneste med mange ufærdige projekter...

    SvarSlet