Pages - Menu

torsdag den 30. juni 2011

Inspirationssider

Jeg ville lige dele to supergode værktøjer på nettet, som jeg bruger til at finde inspiration.



Den ene er thefancy som er en rigtig hipster-side, hvor man som bruger kan lægge billeder op fra nettet og browse i andres uploads. Jeg er særligt vild med de ting der bliver lagt op under 'kids'.

Den anden er stumbleupon, hvor man taster sine interesser ind, og man derefter stumbler løs på nettet. Stumbleupon finder bare sider som kunne have interesse, og man kommer derfor virkelig rundt på nettet.

mandag den 27. juni 2011

To-do list

Inspireret af Mie's to-do list på bloggen pralerier fik jeg også lyst til at lave en. Måske kan det medvirke til at jeg får afsluttet de ting jeg er gået i gang med. Deadline er en uge fra nu...

Den første ting på listen er en bil med musik indeni. Den første bil havde jo en for kort snude, så nu har jeg skrevet mønsteret om, og prøver igen. Hjulene har også fået en pænere finish. Mangler at montere det hele og finde ud af hvordan spilledåsen passer i.



Den næste ting er en robot i filt, som jeg har fundet på nettet. Når den er færdig giver jeg også et link til originalen, som er super fin. Mangler at brodere klodserne, sy øjnene på, montere de enkelte dele og lukke klodserne - og har i mellemtiden fundet ud af at det ikke lige er mig at sy på maskine.



Den sidste ting er en hæklet dinosaurus, som jeg ikke har gidet at gøre færdig, fordi den ikke faldt ud som jeg havde forestillet mig. Men af og til kan man først vurdere resultatet når man er helt færdig, så den får en chance til. Mangler at hækle ben og sy øjne på.

lørdag den 25. juni 2011

Pakker



Så kom nogle længe ventede pakker, med gode ting der skal beskæftige mig i sommerferien. Fra CC-hobby har jeg fået 20 ruller filt og fra Frau Tulpe har jeg fået rangledele og spilledåser. Jeg skal til npget marked i september, så jeg håber jeg kan nå at lave en masse... og så var der vist også et nytårsfortsæt om at starte 'butik' på Amio, men der kan resterne jo så få lov at blive lagt op.

fredag den 24. juni 2011

torsdag den 23. juni 2011

Tapetdesign til historiske hæklerier


Jeg ved ikke om nogen har bemærket det, men tapetet bag mine historiske hæklerier er designet så det matcher figurerne. Det er min søde kæreste der har lavet tapetet til mig. Når vi skal til at indrette børneværelse håber jeg han vil tegne et tapet til den ene væg.

tirsdag den 21. juni 2011

Mit nye hjem

I fredags flyttede vi endelig ind i vores nye lejlighed. Den er en del større end det vi kom fra, så vi har ikke så mange møbler. Eksempelvis har vi ikke skabe til vores tøj. Derfor ser der lige nu sådan her ud:


Det kommende børneværelse er indtil videre bare et rodeværelse:



Køkkenet har vi slet ikke nok ting til at fylde ud. Vi havde glædet os rigtig meget til opvaskemaskine (og det er helt sikkert fantastisk, men når man ejer 6 tallerkner, 3 gryder og 8 glas, så er den altså lang tid om at blive fyldt op... Skal lige siges at vores sparsomme køkkeninteriør skyldes at vores sidste køkken var på størrelse med et frimærke og jeg derudover har det med at ødelægge de ting vi har.



Glæder mig til at indrette i sommerferien:-)

mandag den 20. juni 2011

Første bil



Fik hæklet min første bil efter flere mislykkede forsøg - er heller ikke helt tilfreds med denne, som har en for kort snude, så nu arbejder jeg på mønsteret igen. Det er utroligt det bliver ved med at drille. For hver gang jeg prøver kommer jeg dog tættere på hvordan jeg gerne vil have det, så det skal nok lykkes. Har også fået bestilt rangledele og musikdåse efter Mette ledte mig på sporet af en tysk hjemmeside.

fredag den 17. juni 2011

Done and done:-)

Forsvarede mit masterspeciale i går. Vågnede med panikangst kl. 5 om morgenen og var meget nervøs indtil kl. 13 hvor jeg skulle op. Tog mig dog lidt sammen efter den lille sparkede mig hårdt, hvilket jeg så som et udtryk for at han synes jeg lige skulle slappe af:-) Det gik supergodt og jeg fik 12, så 2 hårde år med arbejde og studie betalte sig i sidste ende:-) Kom aldrig ud og feste i Jomfru Ane Gade desværre. Var simpelthen for træt efter receptionen og tog hjem til hotellet for at sove.
Skal huske at skrive tak til min studiegruppe i dag - de var dels fantastiske at arbejde med, og overbærende når jeg flere dage inden eksamen, både i år og sidste år, var en tordensky. Var bare rigtig heldig med at finde en gruppe da vi startede sidste år og arbejde sammen med dem hele vejen.

Nu har jeg 1 uges arbejde inden sommerferien, 2 ugers arbejde efter sommerferien og derefter barsel:-) Fantastisk:-)

søndag den 5. juni 2011

Musikuro?


Jeg har set denne vildt søde musikuro, men jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave den selv, selvom jeg tror det bliver mindst ligeså dyrt som at købe den:-) Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvor og hvordan jeg finder en musikdims der kan puttes ind i. Er der nogen der har et bud?