fredag den 30. november 2012

Hæklet Legetøj

Går i disse dage og venter i spænding på min nye bog. Den kan bestilles hos Klematis fra 7. december og udkommer d. 11. Så jeg ved godt hvad hele familien får i julegave...
Bogen hedder Hæklet Legetøj og har opskrifter på store krammedyr, fantasifigurer og transportmidler. Den er i et større format end de to forrige bøger, så der er plads til ekstra mange figurer.
Jeg afholder selvfølgelig en lille julegave give-away, men venter lige med at sætte den i gang til jeg har bøgerne i hænde. Ih, hvor jeg glæder mig:-D:-D

26 kommentarer:

  1. Nøj den glæder jeg mig til at se :D Den skal helt sikkert på ønskelisten :D

    SvarSlet
  2. Ej hvor skønt. Stort tillykke med det. Glæder mig til at se den og hvad du nu har kreeret af skønne ting :)

    SvarSlet
  3. Hvor ser den bare god ud. Jeg har aldrig været en ørn til at hækle, og jeg beundrer virkelig dem, der kan:-)

    Kh
    Anna

    SvarSlet
  4. Hvor dejligt! Lige det jeg manglede.

    SvarSlet
  5. Hvor godt :) den ryger straks på ønskelisten :D

    SvarSlet
  6. Ih, hvor er det spændende. kan godt huske, du fortalte i sommers, at modellerne var til afprøvning- den skal nok blive en succes. Knus Heidi

    SvarSlet
  7. Det glæder jeg mig til..... Endnu et punkt til min ønskeseddel....

    SvarSlet
  8. Stort tillykke med din nye bog, Maja.

    Jeg ved præcis, hvilken følelse du går med i maven... Min første bog udkommer hos Klematis i morgen, så jeg er så-åååå spændt. Glæder mig til at stå med den i hånden...! :-)

    Held og lykke med bogen!

    *SMIL*
    fra Lisbet

    PS. Min nye bog hedder: "Fine & farverige GAVER - du selv kan lave..." og den indeholder bl.a. mange andre ting 3 små hækleopskrifter.

    SvarSlet
  9. Jubii... Zebraen på forsiden vil jeg gerne hækle. Ser frem til at de bog udkommer den kommer helt sikkert til at bo hjemme hos mig..

    SvarSlet
  10. Ser spændende ud. Den må helt sikkert hjem til samlingen af hæklebøger fra dig :o)
    Har haft stor glæde af de foregående. Denne her ligner et hit!

    Tillykke med den og en dejlig aften til dig.

    SvarSlet
  11. Glæder mig til vi får den i butikken :)
    der er mange kunder der har spurgt efter den, men på bestillingssiden står den først udkommer d. 20. dec?
    Lidt ærgerligt at den ikke nåede med før til julehandlen.
    KH Micha

    SvarSlet
  12. Nøj dén MÅ jeg bare eje.. Har de 2 andre også

    SvarSlet
  13. Stort tillykke med bogen - de to første er fantastiske, så jeg er da vist nødt til at have nummer tre også! Jeg er med på et lod.

    SvarSlet
  14. Hej Maja, stort tillykke med din nye bog, skal lige siges jeg sidder med den her, og kan bare ikke vente med at komme igang med at hækle. Men har lige et spørgsmål: du skriver du bruger uldgarn i tykkelse nr. 3 eller 7, men hvor ser du tykkelsen på garnnålen? Har ikke rigtig kunne finde noget om det nogle steder!! Håber du kan hjælpe.
    Hilsen Sine

    SvarSlet
  15. Hejsa. Har du ikke nogle gode opskrifter på Rasmus Klump og hans venner? Mvh Heidi

    SvarSlet
  16. Hej Maja
    Jeg sidder også med din bog og vil lære min datter at hækle. Vi har samme spørgsmål, som længere oppe i tråden: hvad betyder garn 7, og garn 3!!? Vi har spurgt i en garn butik, og hun var lige så stort et spørgsmålstegn;)
    Vi mangler også lidt en angivelse af, hvor meget garn der går til? Nu er det jo ikke længere de helt små figurer, hvor det bare forskellige rester

    SvarSlet
  17. Hej Dorthe
    Ja, jeg har fået andre forespørgsler på det. Min egen garndame bruger betegnelsen, så det er egentlig der jeg oprindeligt har det fra. Det henviser til pindestr. som står på banderolen. I de næste bøger kommer der til at står 'pindestr.' i stedet for 'nr.'
    I øvrigt bruger jeg Naturuld (str 7). Grisen som er lavet af én farve skal man bruge 2 nøgler til.
    Som str. 3 bruger jeg Baby Eco Ull.

    SvarSlet
  18. Jeg har netop købt din bog "Hæklet Legetøj" og er nu igang med den hæklede zebra. Jeg synes dog opskriften på kroppen er ganske forvirrende. Du skriver til at starte med, at man skal lave 8 fm i en mr. Derefter skal man forøge med 8 ved hver omgang (12-48). Hvordan kommer du fra 6 fm i en mr til at have 12 fm når du skal forøge med 8 pr omgang? Og hvis du så laver 2 fm i hver af de første 6 fm, og altså har 12 fm, så kan man ikke nå op på 48 ved at forøge med 8 i hver omgang. Så når man kun 44. Hvordan er det lige man skal forstå det?

    SvarSlet
  19. Kære Denise
    Der er desværre sket det at der har sneget sig et 8-tal ind i stedet for et 6-tal. Der skulle selvfølgelig have stået 'forøg hver omg med 6 fm (12-48)'.
    Jeg beklager fejlen.
    God arbejdslyst med projektet.
    Med venlig hilsen
    Maja Hansen

    SvarSlet
  20. Nååå okay ja så giver det hele meget mere mening ;) Jeg overvejede også om det var det der skulle have stået, men kunne godt være du ville have kroppen lavet anderledes end normalt :)
    Må ellers sige at jeg elsker dine bøger og købte samtidig din nye bog med hæklet frugt og grønt som jeg også glæder mig til at komme igang med :)

    Denise

    SvarSlet
  21. Hej. Tak for nogle gode hæklebøger! Jeg er ved at lave zebraen fra "hæklet legetøj" og er lidt i tvivl om, hvad der menes ved ørerne, hvor der står: 11. Omg: *fm tage ind* gentag 2 gange (8). Mvh

    SvarSlet
  22. Hej. Det er den samme, som ovenfor der skriver igen :) Ved benene i zebraen står der også i omg 5: *fm tage ind* gentag 6 gange. Jeg forstår ikke helt hvordan 6 indtagninger kan få mig fra 24 til 12 fm :-) mvh

    SvarSlet