Pages - Menu

onsdag den 29. februar 2012

Forberedelser

Er i gang med at lave bordpynt af krympeplast. Jeg havde en idé om det ville være hurtigere end at klippe og klistre, men nu hvor jeg har arbejdet på det 2 aftener i træk er jeg ikke så sikker. Heldigvis kommer min svigerinde og hjælper i aften. Tak for tips mht. krympeplast. Det fungerer rigtig fint at bruge gennemsigtig plast i stedet for hvidt, og så bare lægge skabelonen nedenunder. Jeg synes dog ikke at tuscherne binder vildt godt til, men det dækker selvfølgelig bedre når første det er krympet. Jeg har ikke selv fundet på robotterne, de er tegnet efter et billede jeg fandt på nettet her. Skabelonerne skal også bruges til at lave en kage. Det bliver første gang jeg skal lave en hel kage med fondant og ikke kun pynt, så nu må vi se om det vil lykkes.




mandag den 27. februar 2012

Vinderen er...

Nu er min giveaway+rafflecopter test slut. Når vinderen skal findes går man blot ind på rafflecopters hjemmeside og vælger 'add winner'. Hvis der er flere præmier gør man det flere gange. Tak fordi I ville være med til at teste - jeg vil helt sikkert bruge widgeten fremover.
Vinderen er Dyveke Lind:-) Jeg sender dig også en mail så jeg kan få din adresse.

fredag den 24. februar 2012

Ønsker og navngivningsfest

I næste uge skal vi holde navngivningsfest. Vi har delt lidt ønsker i mødregruppen, for det er jo godt at gæsterne har lidt at vælge imellem. Jeg synes vi har fundet nogle gode ønsker, så nu deler jeg med jer, da jeg ved I er flere der står snart og skal holde, eller deltage i, barnedåb/navngivningsfest. Jeg ville gerne selv have hæklet en robot til lillemandens værelse, men det tror jeg ikke jeg kan nå. I stedet er 'gaven' at jeg får lavet hans værelse færdigt.


Wheely Bug bien

Tøj fra Ej Sikke Lej 

Legetøj til Flexi Bath


Sebra spisesæt


Hr. Mand bøger


Klassisk fødselsdagstog

Sebra gulvtæppe

Mini Fjeldræv

Deglingos legetøj



Har desuden ønsket tegninger/billeder med robotter (hvilket er særligt henvendt til min lillebror og min kærestes lillesøster, som tegner super godt). De har bare meget travlt så jeg tror ikke de orker det:-)

torsdag den 23. februar 2012

Giveaway update

3 dage og 11 timer siger tælleren på min Rafflecopter test slash giveaway. Ser ud til at fungere fint, men med et lille behov for bedre instruktioner. Jeg vil ihvertfald bruge det fremover.

mandag den 20. februar 2012

Mere krympeplast

En ulempe ved krympeplast er også at jeg er bedst til at tegne småt, så jeg synes faktisk det er lidt svært at tegne en stor figur der kan bruges til at krympe. Rigtig mange af de små fejl man laver når man tegner kan ikke ses når først de er krympet, men desværre bliver de ellers utydelige blyantstreger pludselig mere synlige. Nogen der ved hvordan man fjerner dem inden figuren kommer i ovnen? Det er ikke nok med viskelæder.

onsdag den 15. februar 2012

Billeder

Ville lige vise et fint billede en af mødrene i min mødregruppe har taget. Ludvig var ikke i det bedste humør, så det var svært at få et smil frem, men til gengæld var han som altid meget opmærksom på fotografen og god til at kigge i kameraet - men han er jo også vant til at der konstant bliver taget billeder af ham:-)

søndag den 12. februar 2012

Det er altså cool...

Ja, når man ikke har tid til at lave noget selv må man jo vise andres frem:-) Min lillebror har lavet denne QR-kode som perleplade - og den virker ovenikøbet. Den giver adgang til hans hjemmeside Kollektiv Grafik. Og så er den super dekorativ.

mandag den 6. februar 2012

Giveaway - Flere Hæklede Dyr

Jeg har arrangeret en lille giveaway, med det formål at teste rafflecopter. Jeg håber I vil være med:-) I deltager til højre i sidebaren. Jeg ved endnu ikke helt hvordan det fungerer med kommentarer, så jeg håber det virker og ellers håber jeg det er ok at jeg starter den forfra i en post i stedet (widgeten er nemlig beregnet til at ligge i en post...) Nu prøver jeg ihvertfald at sætte den i gang og håber I vil være med til at teste... Præmien er reel nok:-)
Update: Har nu fundet ud af hvor jeg kan se jeres kommentarer. Det ser ud til at fungere upåklageligt:-) Men skriv endelig hvis der er noget i undrer jer over ell. som ikke fungerer. Update: Mht. 'sidebar' så betyder det bare at I skal ta' billedet af bogen og sætte i sidebaren (ligesom der bliver gjort almindeligvis i giveaways)

Filtninger - pingvin

De her filtninger er bare en uendelig historie. De er så nemme og hurtige at lave, så der kommer hurtigt flere til. Det er meget godt, når nu jeg ikke har så meget tid til håndarbejde.

søndag den 5. februar 2012

Sansegynge

Har lige fået en sansegynge om til den lille. Den er et kæmpe hit og han er rigtig glad for at ligge på maven på den og kigge rundt.
Jeg har købt 2 billige skummadrasser i Jysk og lavet en cirkel på gammeldags manér med tusch og snor. Min mor har syet betræk af noget stof jeg havde liggende.








fredag den 3. februar 2012

Krympeplast

Åh nej, jeg har fundet et nyt sjovt hobbymateriale - som om mit  hobbyværksted (aka Ludvigs værelse - han bruger det jo ikke alligevel) ikke var stort nok i forvejen. Jeg har brugt poscatuscher til at farve med. Farven dækker super godt - jeg er kun lidt ked af blyantstregerne som jeg har brugt til at tegne op med, er så svære at få af. Skal helt sikkert ha' lavet flere nøgle og mobilringe.