Pages - Menu

onsdag den 31. oktober 2012

Ny blog

Min svigerinde har startet en lækker blog, hvor hun især viser sine prints og collager frem. Bloggen hedder Marenberg og findes her. Jeg er særligt vild med disse pingviner, som med sine sarte farver og søde figurer ville være rigtig godt på børneværelset eller i soveværelset. Billederne sælges både i Artium og Forvandlingskuglen, men kan også købes online på Etsy og Amio.

søndag den 28. oktober 2012

Tæppe til Ludvig

Min mor har syet dette lækre tæppe til Ludvig i fødselsdagsgave. Det var fra hendes side tænkt til at ligge i vores ladvogn, men det er det altså for fint til, så nu får Ludvig lov at bruge det som puttetæppe i lejligheden, og så er hans babytæppe blevet degraderet til cykeltæppe. Hjemmelavede gaver er altså det bedste (lad os se om jeg stadig siger det når Ludvig begynder at komme hjem med gaver fra børnehaven...)

lørdag den 27. oktober 2012

Ludvig 1 år

I går og i dag har vi fejret Ludvigs 1 års fødselsdag. Vi har haft nogle super gode dage, men Ludvig er desværre blevet syg i dag, så det må ha' taget hårdt på ham. Han fik en masse gode gaver, men har stadig en alder hvor indpakningen ofte er mest interessant.
Ingen i familien kan li' lagkage, så jeg bagte i stedet gulerodskage (det er jo også lidt sundt ik?). Pynten er en robot for at fortsætte robottemaet. Kanten er tandhjul, men det blev lidt en lappeløsning fordi jeg ikke havde det rigtige fad. Man skal godt nok ha' meget udstyr for at lave flotte kager.
Mit smukke fødselsdagsbarn troner i lænestolen<3 p="p">