Pages - Menu

torsdag den 17. januar 2013

Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin

Jeg er gæstedesginer i det nye Strikkemagasin fra Alt om Håndarbejde. I bladet er der opskrifter på flere af mine hæklede dyr og på Elizabeth 1., den nyeste af mine historiske hæklerier. I kan læse bladet og interviewet online her. Bladet med opskrifterne kan købes fra 17. januar.


tirsdag den 15. januar 2013

Robotbillede

Ludvig fik dette super flotte billede i julegave af min svigerinde Maria, der har bloggen Marenberg. Helt perfekt til Ludvigs robotværelse:-)




søndag den 13. januar 2013

Retromatic

Min kæreste har leget med en ny sjov app, som man kan lave nogle super seje billeder ud af. Så gælder det bare om at få Ludvig til at sidde stille længe nok til at vi kan få nogle nye billeder af ham. De fleste af de billeder vi har af ham er med hans hånd rakt ud mod kameraet og uskarpe fordi han er i gang med at kaste sig frem mod iPhonen:-)

onsdag den 9. januar 2013

Giveaway hos ByKirsti

Til jer der ikke nåede, eller ikke vandt, min giveaway er der mulighed for at vinde bogen Hæklet Legetøj på Kirsti's blog ByKirsti. Der er i øvrigt også en masse spændende ting at kigge på så det kan være en god ide at smutte forbi bloggen under alle omstændigheder:-)