Pages - Menu

onsdag den 25. august 2010

Tiger


Har fået taget billeder af min tiger, som har været meget længe undervejs. Den er lavet med udgangspunkt i det mønster jeg købte af K4TT til Maximus, men jeg har lavet den en del mindre og mere enkel, så det ikke skulle tage så lang tid.

5 kommentarer:

 1. Hej Miamaja
  Hvor er jeg glad for, at jeg fandt dig! Du hækler jo underskønne ting og deler gavmildt ud af mønstre og flotte billeder - tak for det!
  Har du ikke en "fast læser"-maskine, så man kan melde sig på? Jeg vil i hvert fald holde øje med dig:)
  Kan se at du bor i Valby. Jeg bor i Næstved. Rart med en fellow-hækler på Sjælland. Jeg drømmer om at lave et blogtræf med hækling involveret her på øen. Måske du har lyst til at være med, når det engang bliver en realitet?
  De herligste hæklehilsner
  Puk

  SvarSlet
 2. Mange tak for ros - det er altid dejligt at få:-) Ved ikke helt hvad en "fast læser"-maskine er, men det vil jeg tjekke ud. Er ret ny til at blogge, så jeg har meget at lære:-)
  Jeg ville helt sikkert være interesseret i blogtræf, så giv endelig lyd fra dig:-) Har læst om nogle af de tidligere blogtræf og det lyder rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Hi!

  I don't really understand what you're typing, but I just wanted to leave you a comment saying I ADORE this tiger. It's gorgeous. One of the best I have ever seen :)!!

  Cheers,
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Thank you so much:-) The pattern is based on a lionpattern I bought on Etsy by K4TT, I just made it smaller and more simple.

  SvarSlet