Pages - Menu

fredag den 11. februar 2011

Historiske Hæklerier (2/20) - Marilyn Monroe

Jeg havde først tænkt at jeg ville lægge en ny figur i serien op hver måned, men da jeg ikke har så meget andet at skrive om for tiden, bliver de præsenteret med lidt kortere mellemrum - og så kan jeg heller ikke helt vente med at vise dem frem:-)
Jeg går normalt ikke op i feminisme, men da jeg skulle finde på figurer var det meget svært at finde på kvinder og det er da lidt trist. Måske er det bare min fantasi der kommer til kort, eller også er der bare ikke særlig mange kvinder der har fået lov at sætte deres præg på historien (måske fordi historiebøgerne er skrevet af mænd?). Jeg tager gerne imod forslag:-)June 1, 1926 – August 5, 1962. Amerikansk skuespillerinde og ikon.

7 kommentarer:

 1. For søren hvor er hun fin:-) Elsker din stil...

  SvarSlet
 2. Hvad med sådan en som Rosa Parks? Eller måske Margaret Thatcher - men måske man ikke ved hvordan hun ser ud. Eller Kleopatra måske - men hun er selvfølgeligt meeeget gammel - jeg ved ikke om du har nogle krav mht. hvor langt tilbage du går... Jeanne D'Arc kunne måske også være en mulighed... Men du har ret, der er mange flere mænd at vælge imellem -desværre ;)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle gode idéer. Kleopatra har jeg lavet fordi hun er så genkendelige. Jeanne D'Arc kunne være sjov at lave - så kan jeg få lov at lege lidt mere med hæklede rustninger:-)

  SvarSlet
 4. Flot figur og rigtig sjov idé - hvad med en politidirektår: Hanne Bech Hansen - der bliver da noget uniform og sådan.

  Eller sufragetter - eller skal de være navngivne?

  SvarSlet
 5. hvad med Karen Blixen, Dronning Thyra eller Dronning elizabeth den første

  SvarSlet
 6. Mata Hari. Mary Shelley. Ada Lovelace. Florence Nightingale.

  SvarSlet