Pages - Menu

mandag den 20. juni 2011

Første bilFik hæklet min første bil efter flere mislykkede forsøg - er heller ikke helt tilfreds med denne, som har en for kort snude, så nu arbejder jeg på mønsteret igen. Det er utroligt det bliver ved med at drille. For hver gang jeg prøver kommer jeg dog tættere på hvordan jeg gerne vil have det, så det skal nok lykkes. Har også fået bestilt rangledele og musikdåse efter Mette ledte mig på sporet af en tysk hjemmeside.

10 kommentarer:

 1. Bilen ser da ellers fin ud, men nu er jeg heller ikke nogen hækleekspert :) Godt du fandt en musikdåse :) Det færdige resultat bliver spændende.

  SvarSlet
 2. jeg syntes den er fantastisk!
  godt arbejde du

  X

  MARGIT
  CREATIVE TAIL

  SvarSlet
 3. Den var jo kjempefin! Jeg har også hatt veldig lyst til å hekle en bil, men har bare så vidt prøvd meg. Det gikk ikke veldig bra, hehe :)

  Klem

  SvarSlet
 4. Har luret og luret hos Mette, men jeg kan ikke finde den tyske side. Kunne du være mere specifik, da jeg mangler et sted at købe rangle dele! Pretty please;-)

  Kh Camilla

  PS. Er også lige hoppet på som fast læser, da din blog ser meget spændende ud!

  SvarSlet
 5. Det er dette link: http://www.frautulpe.de/nahzubehor/pluschtierzubehor.html?___store=engl_storeview&___from_store=default

  SvarSlet
 6. Hej Maja
  Det er en rigtig fin bil. Kender godt det med opskrifterne - ofte skal man igennem flere gange og pludslig står det lysende klart, hvor fejlen er.
  Fortsat god hæklelyst.
  Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 7. Uhh - synes nu den ser rigtig fin ud den bil :-) Hvis opskriften bliver delt, så skal jeg da kaste mig ud i sådan en! Og super, at du kunne bruge link! Der er rigtig gode rasle og dyt-båt sager i den biks - har selv været der nogle gange. Glæder mig til at se de færdige sager.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Tusind tak for link!
  Har lige tjekket det, og der kan man vist godt komme til at lægge en Euro eller 2!:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet