Pages - Menu

onsdag den 9. maj 2012

Nyt job

Jeg har fået nyt job som redaktør på et forlag der laver digitale læremidler til folkeskolen. Det er lige det job jeg har drømt om - eneste streg i regningen er at jeg skal stoppe min barsel før tid og være væk fra Ludvig:-( Jeg kommer til at savne ham helt vildt. Man kan sige meget om skolelærerjobbet, men det er godt til at familielivet til at hænge sammen. Jeg har ikke arbejdet fuld tid indenfor det private før, så det er jo nogle helt andre arbejdstider - og mange timer at være væk fra min dejlige lille dreng. Heldigvis vil både min kæreste og min mor hjælpe så han ikke får ligeså lange dage i dagplejen, som jeg gør på jobbet. Og på længere sigt tror jeg hele familien har glæde af at man har et job som man virkelig brænder for.

8 kommentarer:

 1. Wow, tillykke kære Maja. Den første dag, jeg startede på arbejde efter barsel, tudede jeg hver gang nogen spurgte til min datter, men det er også godt at være "ude". Man får ligesom samlet nogle andre energier og den glæde man ser i sit barn hver dag, når man henter det er bare så dejlig. Og lige pludselig kommer han også til at lære en masse nye ting af de andre børn... det skal nok blive SÅ godt. Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Tillykke med jobbet - og selvom det bliver hårdt at være væk fra Ludvig, så tror jeg du har meget ret i at det i sidste ende gavner familien at man er super glad for sit job. Og glæden ved at hente ludvig fra institution er også noget der holder dig oppe :) Held og lykke :)

  SvarSlet
 3. Tillykke:-) Jeg har valgt den sindsygt dårligt økonomiske løsning og passe min datter hjemme hele sommeren, så hun bliver 13 mdr før hun skal i institution og jeg skal undvære hende:-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med jobbet! Det lyder spændende :)

  SvarSlet
 5. Tillykke :)
  Lyder super spændende, jeg er ved at uddanne mig til lære, og har lige været igennem et medie forløb. Nøj hvor der bare mangler nogle ordentlige digitale lærermidler på markedet. Så bare kom i sving :p

  SvarSlet
 6. DET lyder bare spændende - stort tillykke! :)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med drømmejobbet!
  Lyder spændende, glæder mig til at læse mere om :)
  -og kan sagtens følge dig i at være væk fra guldklumpen, dejligt I har familie der hjælper til!
  Smil fra Pia

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med jobbet! Det lyder virkelig superspændende!

  SvarSlet