Pages - Menu

fredag den 4. marts 2011

Ambitiøst strikkeprojekt...


Nu har jeg bestemt at jeg vil være god til at strikke. Sidst jeg strikkede var i folkeskolen, hvor jeg strikkede nogle temmelig klodsede kjoler til mine barbiedukker. Det er desværre ikke så ligetil som jeg havde håbet. Jeg fandt et super fint mønster på en babysweater, som ville være en perfekt dåbsgave til min svigerindes dreng, men nu er jeg næste nået op til ærmegabet og kan ikke længere forstå hvad der står:

Luk til ærmegab i hver side og på hver 2. p for 3,2, 1 m = 52

Heldigvis er min mor ekspert, så jeg må ud til hende og få hjælp. Som man sikkert kan se på billedet er der også problemer med dinosaurerne fordi garnet trækker sammen på bagsiden. Jeg har ellers gjort mig meget umage med at give garn nok og har også pillet op flere gange, så nu forsøger jeg et par alternative metoder med at stryge, spraye med vand og strække. Men om det nogensinde bliver en dåbsgave tvivler jeg lidt på.

7 kommentarer:

 1. orv - det bliver rigtig flot - ville også godt selv strikke noget mere .. og kan godt strikke - men hvis jeg taber en maske.. så er det slut :)
  Dejligt du kan få hjælp af din mor.
  ha en god fredag

  x

  creative tail

  SvarSlet
 2. Jeg må nok sige, at det ser da super godt ud. det kan du godt være rigtig stolt af som ny begynder:-) KH Christina.

  SvarSlet
 3. Hej
  Sikke en herlig blog du har, er vild med dine hæklede dyr, det er endnu en stor gåde for mig. Det er rigtig sød trøje du har gang i ;-)
  Glæder mig til af følge med.

  SvarSlet
 4. Tak skal I ha':-) Og ja, det med at tabe en maske er virkelig ikke nemt, det har jeg virkelig kæmpet med.

  SvarSlet
 5. ser vildt godt ud - lyst til at vinde noget lækkert strik i tidens farver - så tjek min give away der løber intil d. 30. marts http://mille-designlacamara.blogspot.com/2011/03/give-away-hos-design-la-camara.html
  Mille

  SvarSlet
 6. hvis du holder bundfarven over pegefinger og mønsterfarven over langemanden...så skulle det give et pænt resultat :D...= tråden trækker ikke blusen sammen...og i øvrigt glatter meget sig ud i vask :D
  hvis du / I taber en maske, bliver det pænest, hvis du / I bruger en hæklenål til at "maske op" med.
  Den bluse du er i gang med er i øvrigt bare så sød...jeg har set den i den butik jeg indimellem arbejder i ( Sy og Rens, Sorø)...den kan du sagtens bruge som en dåbsgave!

  SvarSlet
 7. Super:-) Tak for tips. Min mor pillede det hele op og strikkede det igen så det blev pænt - men desværre talte hun forkert et par gange, så nu skal det pilles op igen (det bliver 4. gang, suk)...

  SvarSlet