Pages - Menu

torsdag den 24. marts 2011

Andres hæklede dyr


Fik et billede tilsendt af en bekendt som har hæklet kaninranglen fra bogen. Den er bare blevet super flot synes jeg, og så er det rigtig sjovt at se andres hæklede dyr.
En kollega sagde i øvrigt til mig i dag, at han ville gå i gang med at hækle da han er navnebror til en af dyrene. Jeg er meget spændt på om han kommer i gang (især efter jeg rådede ham til at gemme hæklenål og garn væk når han fik gæster:-)).

3 kommentarer:

 1. Jeg har fået lovning på at lære at hækle. Så køber jeg din bog og går i gang fra en ende af! Er den egentlig begyndervenlig? Jeg har kun sy- og strikkeerfaring. Får lynkursus i hækling først..
  Synes det ser rigtig svært ud nemlig, men bare SÅ fint...

  SvarSlet
 2. Dyrene er små, så det er da en fordel at være lidt fiks på fingrene, men jeg vil absolut sige den er begyndervenlig, da det kun er de mest grundlæggende teknikker der er brugt. Sværhedsgraden varierer heller ikke så meget, så kan du hækle ét dyr, kan du hækle dem alle:-)
  Glæder mig til at se hvad du får lavet:-)

  SvarSlet
 3. Til Blomsterpigen: Den er helt klart begyndervenlig - jeg hæklede en barnevognskæde med 4 dyr, og har aldrig hæklet før.

  SvarSlet