Pages - Menu

søndag den 24. april 2011

Flere hæklede dyr...


Arbejder i øjeblikket hårdt på at blive færdig med mit speciale - det er ikke nemt når solen skinner udenfor og min computerskærm ikke lyser nok op til at komme med udenfor. Derudover er jeg i gang med de sidste ting til min næste bog "Flere Hæklede Dyr". Den kan allerede forudbestilles og der er masser af nye ideer at hente. Jeg går selv og venter på en bog som endnu ikke er udkommet, nemlig "Steampunk Softies", som jeg faldt over for et halvt år siden, så den har været længe undervejs.

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor er du bare produktiv! Du giver da mig sved på panden ;) Pleaaaaase sig at du udgiver "historiske figurer". Jeg vil så gerne lave dem...
  Jeg har lige købt din første bog, men er nybegynder, så skal have morsupport, når jeg er færdig med eksamen. Støtter dig i øvrigt i den anledning ;) Sidder selv inde og knokler hver eneste dag og har gjort det læææææææænge (ca. 5 mdr.) Der er en ende.. vi skal nok klare den :)

  SvarSlet
 2. Først.... så har jeg næsten ondt af dig, at du må sidde indendørs i Det gode vejr. Dernæst....FEEEDT der kommer en bog mere, jeg er total vild med den første, må straks i morgen skrives på, hvis det kan lade sig gøre.:0)

  SvarSlet
 3. Så kan jeg godt se jeg ikke skal brokke mig over de 2 måneder jeg indtil nu har været begravet:-) Det bliver så fedt at aflevere.
  Mht. til de historiske figurer, så har jeg tænkt mig at hvis det ikke bliver til en bog, så kan det blive til en e-bog, pdf, ell. lign. jeg kan smide på Etsy eller her. Det må jeg lige finde ud af når de andre ting er ude af verden:-) Men dejligt der er interesse for den.

  SvarSlet
 4. Uha, ja, det ville være helt fantastisk med en "Historiske hæklerier"-bog...og hvis Stewart Stardust kunne komme med i den, så ville jeg være lykkelig :o)

  SvarSlet
 5. Hej Maja!
  Sikke en masse fantastiske hæklerier!! Jeg har din bog "Hæklede dyr" som fik mig i gang med at hækle. Ellers strikker jeg mest. Men jeg kan simpelthen ikke stå for dine fine dyr, og har allerede lagt billet ind på din næste bog, i den lokale boghandel.
  Jeg håber der fremover kommer meget mere fra dig! :)
  Kh Benedikte

  SvarSlet