Pages - Menu

torsdag den 7. april 2011

Måske boligløs


Fik en rigtig dum mail i dag. Min kæreste og jeg har i et halvt år glædet os til at flytte ind i vores splinternye lejlighed, og fik for en måned siden at vide at alt forløb planmæssigt, så vi fint kunne sige vores lejebolig op. Nu får vi så at vide at byggeriet er forsinket 2 måneder og vi står uden tag over hovedet i hele juni. Hvordan et byggeri på en måned kan blive 2 måneder forsinket er mig en gåde, og vi må nu have en snak med vores advokat om hvad pokker vi gør... men egentlig er jeg mest bare ked af at vi ikke skal holde store flytte-fødselsdag d. 2. maj - havde glædet mig helt vildt.

5 kommentarer:

 1. Det er mildt sagt en træls situation for jer.Håber det går godt.
  Varme tanker og knus herfra

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare frygteligt belastende! Hvor skal I bo henne i mens? Det lyder for mig til, at I skal flytte hjem til noget familie og putte jeres ting i kasser og flytte det til et depotrum... har jeg gættet rigtigt? Hvor er det bare MEGA besværligt! Jeg håber, at der kommer en fornuftig løsning på problemet.

  Jeg har lige et andet spørgsmål, der er helt uden for kategori. Hvordan kan du både arbejde som lærer og læse på Aalborg Uni og så bo i Valby? Jeg spørger fordi, jeg regner med en løsning, der minder lidt om næste år.

  SvarSlet
 3. Du har gættet helt rigtigt:-) Depotrum og værelse hos familie - mens vi begge læser til eksamen - det bliver super:-)

  Jeg har fjernundervisning på Aalborg og studiegruppe i Kbh. Tilstedeværelsesundervisning foregår både i Aalborg, Århus, på RUC og DPU. På den måde skal jeg kun til Aalborg 2 gange om året - og så har jeg en aftale med min arbejdsplads om et par 'læsedage' hvert år. Held og lykke med det:-)

  SvarSlet
 4. Øv hvor ærgerligt! :o(
  Håber I finder en god løsning på situationen

  SvarSlet
 5. Det lyder som en udemærket løsning :)Så må du virkelig tænke på, hvor dejligt det bliver bagefter :)

  Dejligt med lidt information om uddannelse :)

  God weekend!

  SvarSlet