Pages - Menu

torsdag den 6. oktober 2011

Historiske Hæklerier (17/20) - Siddharta

Da jeg var i Kina så jeg flere udgaver af Siddharta, som jeg derfor glædede mig til at lave. Desværre endte jeg ud i samme problem som med Gandhi, hvor jeg ikke helt ku' få kroppen til at fungere og ikke havde tålmodighed til at lave det om. Det blå hår er lavet med franske knuder, som er broderet tæt ved siden af hinanden, hvilket tog rigtig mange timer...

3 kommentarer:

 1. Synes at han er blevet super god. Er helt vildt med dine historiske hæklerier og ønsker at du engang udgiver en bog med dem. De ville være fantastiske at hækle og give med, når man skal give gaver...

  SvarSlet
 2. Ej Maja, hvor du bare en sej hækler. Er da helt enig at du sagtens kunne udgive en bog med historiske hæklerier. Den ville da blive flået ned af hylderne. Hvad med en hc Andersen. Er han med i dit rep.

  SvarSlet
 3. HC Andersen ville helt sikkert være en god idé. Jeg har overvejet ham, men fordi han er kendetegnet ved sin store næse (udover hatten), og figurerne jo er uden næse, så bliver han lidt svær.
  Der er desværre ingen bog på vej med figurerne, men måske jeg skulle tage det op igen ved lejlighed efter de mange positive tilbagemeldinger jeg har fået her på bloggen:-)

  SvarSlet