Pages - Menu

søndag den 23. oktober 2011

Hæklet pirat - Jack Sparrow

Jeg har i forbindelse med flytningen fået ryddet ud i gemmerne og kan derfor vise et par gamle ting frem til inspiration. Her er Jack Sparrow med hæklet krop og hoved. Vest, jakke, hårbånd og skæg af filt. Læderbælte og stofbælte. Øjne, sværd og bæltespænder af fimo og træperler i håret.

15 kommentarer:

 1. Bliver forundret hver gang du kommer med nye ting. Er så fascineret af alt det du laver at jeg selv er begyndt at hækle - starter dog lige med halstørklædet ( selvom der er købt ind til en andrea bamse når jeg engang tør forsøge mig med mere).

  SvarSlet
 2. Du er for vild!
  Hold da op hvor er den bare for sej :o)

  Pia

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare skøn :)
  Hækler du fra fantasien?

  SvarSlet
 4. Wauw, hvor er du altså bare dygtig...der er lagt op til misundelse fra vennerne i børnehaven (når den tid kommer) - sikke en sej mor at få!!! ;o).

  SvarSlet
 5. Mange tak:-)

  Rigtig god idé at starte med et tørklæde - så kan du forfine maskerne inden du går i gang med at hækle efter opskrift.

  Jeg hækler som sådan efter fantasien, men som Jack Sparrow her også er et eksempel på, så henter jeg inspiration alle mulige steder fra.

  SvarSlet
 6. Hvor er han godt lavet, jeg kan nærmest høre Hr. sparrow dingle af masten på sit skib, da han entrerer havnen i første film.

  SvarSlet
 7. Hvor er du bare genial til at finde på og til at hækle - jeg er dybt misundelig :o)

  SvarSlet
 8. Hold da op. Bliver grøn af misundelse, hver gang jeg kommer forbi dine skønne hæklerier..

  Jeg har simpelthen været ude investere i dine bøger, fordi jeg har en drøm om at blive lige så god som dig :) Indtil videre er det blevet til en Betty og en Bertil Blæksprutte (jeg har omdøbt dem, da jeg har brugt fler farvet strømpegarn :D)

  Men jeg ville ønske, at jeg kunne hækle frit lige som dig, så jeg kunne lave en lille garder til min bror, der er i Livgarden.

  /Janni

  SvarSlet
 9. kan du ikke lægge opskrifter ud da jeg egentlig gerne vil lære det men min mor siger det koster for meget (altså dine bøger) jeg er tretten og vil gerne blive så god som dig!!! hilsen... Johanne

  SvarSlet
 10. Johanne:Dejligt du har fået mod på at hækle:-) Jeg har hæklet Jack Sparrow som frihækling, så jeg har desværre ikke nogen opskrift. Men du kan låne bøgerne på biblioteket eller prøve nogen af de gratis opskrifter der ligger på nettet.
  Held og lykke med det:-)

  SvarSlet
 11. Hvor er du godt til at lave de der små figur!!!
  De er super flotte :-)

  SvarSlet