Pages - Menu

mandag den 20. februar 2012

Mere krympeplast

En ulempe ved krympeplast er også at jeg er bedst til at tegne småt, så jeg synes faktisk det er lidt svært at tegne en stor figur der kan bruges til at krympe. Rigtig mange af de små fejl man laver når man tegner kan ikke ses når først de er krympet, men desværre bliver de ellers utydelige blyantstreger pludselig mere synlige. Nogen der ved hvordan man fjerner dem inden figuren kommer i ovnen? Det er ikke nok med viskelæder.

5 kommentarer:

 1. Hvad bruger du til at farvelægge med? :)
  Jeg bruger fx selv, den der hedder halvtransparent, den bliver hvid, når den kommer i ovnen og så kan du se igennem den og tegne efter en tegning, du har lavet som du ligger under :) Måske det kan hjælpe...

  SvarSlet
 2. Hvis det kun er på det hvide område kan du male det over med en hvid posca tush. Har nemlig også selv problemer med at få blyantstregerne væk fra det hvide krympeplast.

  SvarSlet
 3. Linda: Jeg bruger posca tuscher:-) Jeg må lige prøve om jeg kan se igennem det jeg har.
  Frk. Smed: Tegner du det over før eller efter det krymper? Man bliver vel nødt til at tegne hele det hvide område over hvis der ikke skal være farveforskel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror egentligt bare du kan nøjes med at farve det til sidst, så bruger du mindst af din posca tusch. Men tror ikke der kommer til at være den helt store forskel. Men du kan måske lave et stykke hvor du prøver det af?

   Slet
 4. read this article Dior Dolabuy Click This Link Dolabuy Prada his response Ysl replica

  SvarSlet