Pages - Menu

fredag den 24. februar 2012

Ønsker og navngivningsfest

I næste uge skal vi holde navngivningsfest. Vi har delt lidt ønsker i mødregruppen, for det er jo godt at gæsterne har lidt at vælge imellem. Jeg synes vi har fundet nogle gode ønsker, så nu deler jeg med jer, da jeg ved I er flere der står snart og skal holde, eller deltage i, barnedåb/navngivningsfest. Jeg ville gerne selv have hæklet en robot til lillemandens værelse, men det tror jeg ikke jeg kan nå. I stedet er 'gaven' at jeg får lavet hans værelse færdigt.


Wheely Bug bien

Tøj fra Ej Sikke Lej 

Legetøj til Flexi Bath


Sebra spisesæt


Hr. Mand bøger


Klassisk fødselsdagstog

Sebra gulvtæppe

Mini Fjeldræv

Deglingos legetøjHar desuden ønsket tegninger/billeder med robotter (hvilket er særligt henvendt til min lillebror og min kærestes lillesøster, som tegner super godt). De har bare meget travlt så jeg tror ikke de orker det:-)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle gode gaver i ønsker jer.. Håber i får en dejlig fest...
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det er da rigtig gode ting i ønsker jer.
  Bien er rigtig god, vi har den stående til når barnebarnet er på besøg og der bliver den brugt rigtig flittigt, både til at køre på skubbe rundt med og en masse andre ting.
  God navngivningsfest.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Rigtig fine ønsker :)
  Jeg tog billeder af alle gæsterne (enkeltvis) til Andreas barnedåb og vil lave en billedbog med navne på alle til hende. Bare lige et tip.

  SvarSlet
 4. Sikke nogle gode ønsker! Da min datter blev navngivet fik hun også en masse duplo som var sjove at lege og se på da hun var lille og som bliver brugt flittitgt nu. :-)
  Håber I får en SKØN dag!!!!! :-)

  SvarSlet