Pages - Menu

lørdag den 17. august 2013

Nye robotbilleder fra Marenberg

Jeg har lige fået nye collagebilleder fra min svigerinde Maria (Marenberg). Nu skal jeg bare finde plads til dem:-)I denne uge har Maria i øvrigt flere billeder i det nye Alt til Interiør. På denne side er det symmetribilledet med ræven nederst.
Ludvig var meget hjælpsom og prøvede ihærdigt at få fat i bladet mens jeg fotograferede:-)

2 kommentarer:

 1. Kære Maja!
  Hvor er det pudsigt at du skrev til mig lige mens jeg tænkte på at skrive til dig! :o) Egentlig har jeg tænkt på det flere gange før, men kunne ikke finde din mail adresse, og i de sidste et par dage kiggede på din blog en gang mere, og tænkte på om jeg bare skulle skrive på bloggen. Jeg har lige lavet nogle frugter efter opskrifter fra din bog, og tænkte at det ville være spændende for dig at se ;o) Jeg har også skrevet et par gange om dine bøger - du kan bare finde under etiketten "Bog".
  Mange tak for gode ord om min bog, og tak for inspirationen! Vi ser hvad tiden bringer - det kunne være sjovt at mødes en gang :o)
  Kh Elena

  SvarSlet
 2. Kære Elena
  Det er altid sjovt at se andre hækle udfra opskrifterne:-) Mange tak for de fine omtaler af mine bøger. Der er jo en del tekstilmesser etc, så det kunne måske være et oplagt sted at mødes en dag. Jeg skal selv til tekstil bogdag sidst i September.
  Kh Maja

  SvarSlet