Pages - Menu

lørdag den 5. oktober 2013

Efterlysning!

Jeg har taget en udfordring op, men jeg er allerede kørt lidt sur i den (jeg er bare ikke så meget til at hækle brugsgenstande og store ting).
Jeg skal have fundet ud af opskriften til disse sutsko i forskellige størrelser. Jeg kan godt tælle mig frem til antal rækker og antal masker i hver række. Det ser ud som om der tages ud med 2 masker i hver af de første rækker og derefter med 1 maske i hver række. Men formen fortæller mig bare lidt noget andet, så jeg kan ikke helt få det til at gå op. Og så tænkte jeg der måske var nogen der lå inde med opskriften, så jeg ikke skal i gang med at eksperimentere? Det ville være en kæmpe hjælp:-) På forhånd tak.

På billedet herunder kan I se hvordan skoene er startet (snuden øverst):
8 kommentarer:

 1. Jeg kan desvaerre ikke hjaelpe. Men held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Er billederne originalbilleder, fra hvor du har set skoen? Eller er det et du selv har taget?

  P.S. Ih, hvor jeg dog hader CAPTCHA...kan skutte aldrig se hvad der står.

  SvarSlet
 4. Det er et jeg har taget. Det var min chef's afdøde bedstemor, som altid hæklede sutsko til familien, og nu vil min chef gerne samle op på traditionen.

  SvarSlet
 5. Æv, for hvis billedet var fra nettet, så kunne vi "spore" det, og muligvis finde en opskrift den vej.

  Og han har ikke en idé om, hvor opskriften kan være fra? Om det er en hun bare har haft i hovedet, eller fra en bog eller ugeblad?

  SvarSlet
 6. Ej sådan nogle havde jeg da jeg var barn, elskede mine:-)

  SvarSlet
 7. Hej Maja, Jeg kan desværre ikke hjælpe, men ville bare lige sige at dem der har min mormor hæklet i tusindvis til hele familien. Når det var til piger satte hun sådan en "ponpon" kant hele vejen rundt. Ejjj det er rent nostalgi at se dem igen
  Kan huske vi var med bussen nede i byen og købe de der tykke uldsåler de skulle syes på. Ejjj det er bare ren nostalgi at se dem igen, det er sådan nogle dagligdags ting man glemmer, men alligevel er et kært minde der går lige i hjertet :)
  Nu er hun 95 og sidder desværre på plejehjem og kan ikke hækle mere så hun kan ikke være behjælpelig , håber du selv har fundet ud af det i mellemtiden :)

  SvarSlet