Pages - Menu

torsdag den 15. maj 2014

Woolspire

Der er et indlæg på Woolspire's blog om mine hæklede personligheder. Derudover ligger der en masse spændende og inspirerende artikler om strik og hækling, og der er webshop, tutorials og gratis opskrifter.


2 kommentarer:

  1. Hejsa, Jeg er vild med dine haeklede historiske figuerer. Jeg har en kandidat i filosofi og startede med at haekle fordi jeg taenkte at jeg ville lave smaa filosoffer. Jeg fandt saa dine paa pinterest og fandt endvidere ud af at du var dansk?! Selv om jeg designer mine egne dukker (har kun en faerdig so far) tager jeg inspiration from dig, saa jeg ville bare lige siger TAK!. Jeg har lige startet min egen blog, saa jeg haaber at kunne vise lidt mere snart, men indtil videre: www.radicalamigurumi.wordpress.com

    SvarSlet
  2. Super sej blog. Kan godt li' navnet - jeg startede selv ud med lidt radikal hækling - ved ikke om du har set mit hæklede afhuggede grisehoved? Min mand, som også har kandidat i filosofi, ville have mig til at hækle flere filosoffer, men jeg synes det var svært når mange af dem ikke havde særlige kendetegn - til gengæld er Nietzsche min absolutte favorit.

    SvarSlet