Pages - Menu

tirsdag den 18. januar 2011

Jubiiii...


Endelig kom min længe ventede bog "Hæklede Dyr" på gaden. Jeg er bare så glad og stolt. Jeg har altid brugt hobbybøger meget selv, især bøger fra Klematis, så det har været helt vildt fedt at de har været interesseret i projektet.
Jeg har været temmelig utålmodig efter at se den på det sidste og må også vente lidt endnu, for jeg har ikke selv modtaget et eksemplar. Den kan indtil videre købes hos Klematis, men kommer også i boghandlen.

11 kommentarer:

 1. Tillykke med udgivelsen. Den ser og lyder rigtig spændende. En dansk bog om hæklede fine dyr. :o)

  Den er helt klart sat på min ønskeliste. :o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak:-)
  Jeg pønser på at afholde en give-away, og da jeg ikke har så mange faste læsere er der nok en god chance:-D

  SvarSlet
 3. Hej Maja
  Tillykke med bogen, så det også på Facebook. Det er da vildt fedt. Regner med det er ok jeg laver et indlæg om det på min blog, er nemlig ofte blevet spurgt til opskrifter og så kan jeg jo også nu henvise til din bog :-)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med udgivelsen. Har lige bestilt, og glæder mig til at kaste mig ud i de mange fine dyr! :-D Det ser ud som om der er underholdning til mange aftner på sofaen! :-)
  Ha' en rigtig skøn dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 5. Tillykke med bogen! Den ser rigtig fin ud og skal helt sikkert erhverves snarest:)

  SvarSlet
 6. Tusind tak Malene, Jane og Mie. Ja, jeg har også reklameret lidt på Facebook, selvom de færreste jeg kender derinde er i målgruppen:-)
  Glæder mig meget til at se hvis I får hæklet nogle af dyrene.

  SvarSlet
 7. Tillykke med bogen, hvor er det super sejt og godt gået, det må være helt fantastisk at kunne se sine værker på bog.... og så med Klematis som udgiver - jeg har fluks tilmeldt mig som fast læser, glæder mig til at følge din super skønne blog.
  De kærligste hilsner
  Jill
  PS: har du set Karen Klarbæks perleblogger??? Du må så absolut være selvskrevet :o)

  SvarSlet
 8. WOW tillykke med din bog, det er da stort! Jeg glæder mig til at følge din blog.

  Klem fra
  mette b
  PS. Jeg har lagt mig som fast læser, men der er et eller andet problem med det lige nu, så jeg er kun en skygge og mit navn kommer ikke frem, når jeg fører musen over...
  men kig ind alligevel:
  http://frbrinch.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Super sejt :) Jeg har faktisk lige købt bogen i dag. Jeg har egentlig overhovedet ikke brug for flere hæklebøger med små dyr, men jeg kunne bare slet ikke stå for den her :)

  SvarSlet
 10. Tusid tak:-) Jeg har også bare glædet mig helt vildt til den skulle komme.
  Jeg kender godt Karen Klarbæks perlebloggere, men jeg har ikke været så god til at få skrevet indlæg til bloggen, og tænkte jeg ville vente til jeg fik mulighed for at være mere aktiv. Men det er en super idé:-)

  SvarSlet
 11. Sidder her og lurer på blogs, og falder over den bog jeg forventer kommer med posten til mig i dag, så er det jo simpelthen dig der har skrevet/lavet bogen... Fantastisk.
  Tog nemlig en beslutning i weekenden om at jeg ville træde i min Farmor's fodspor og lære at hækle, så sammen med en "howto" og din fantastiske bog om hæklede dyr, og en svigermor som allerede kan kunsten kaster jeg mig en af de nærmeste dage ud i kunsten at hækle :o)
  Tusind tak for inspiratinen :O)
  Mvh Diana
  denledigestund.blogspot.com

  SvarSlet