Pages - Menu

tirsdag den 27. september 2011

Bolcher

Har lavet bolcher det meste af dagen og hele lejligheden lugter af sukker og salmiak. Havde ellers vinduerne på vid gab hele tiden. Lånte en masse udstyr af min kærestes moster, så havde rig mulighed for at eksperimentere og har forsøgt mig med jordbærbolcher, lakridsbolcher, banan/lakrids og pebermynte/lakrids, hvoraf sidstnævnte klart er bedst.Ærgeligt at det tager så lang tid at rydde op bagefter...

7 kommentarer:

 1. De ser godt nok gode ud! Kan næsten dufte dem her i Odense :-)

  SvarSlet
 2. mmm hjemmelavet bolcher, det er kræs.

  jeg vil så gerne have sådan et bolchesæt, så kan man lave bolcheposer som supplement til feks. julegaven.

  SvarSlet
 3. Åh, det er så hyggeligt at lave bolcher. Vi laver nogle med kakao, men det er godt nok længe siden. Måske vi skal igang igen i efterårsferien:-)

  SvarSlet
 4. Hyggeligt :) Er lige blevet færdig med en omgang karameller. De blev så super gode.Jeg viser dem på min blog imorgen.

  SvarSlet
 5. Mums mums mums...åh vi har også snakket om at det kunne være ret hyggeligt at lave - det kræver jo bare en mindre formue i investering i udstyr...hmmmm må lige se om vi har nogen i omgangskredsen at låne af...smart..;)

  SvarSlet
 6. Hyggeligt :) Er lige blevet færdig med en omgang karameller. De blev så super gode.Jeg viser dem på min blog imorgen.
  pakistani suits wholesale in pakistan ,
  pakistani suits at wholesale price ,

  SvarSlet