Pages - Menu

søndag den 4. marts 2012

Ludvig Klingenberg HansenSå fik vi holdt navngivningsfest:-) Det var super hyggeligt, og Ludvig fik en masse fine gaver. Temaet var robotter og jeg arbejdede hele lørdag på en stor kage med robotter i fondant. Min svigerinde bagte den nederste kage, så den skulle bare pyntes. Men hold da op et arbejde, når man ikke har prøvet det før (har kun lavet pynt til cupcakes til min nevøs navngivningsfest). Var lidt ked af at skære i den. Inspirationen har jeg fundet her.Vi havde dækket op med små robotter i krympeplast, men borddækning er ikke min stærke side og er noget jeg gerne ville blive bedre til. Men de enkelte små robotter var rigtig fine.Min kæreste mente at Ludvig skulle have robottøj på, så jeg måtte ringe rundt for at høre om nogen havde den gamle Ej Sikke Lej model med robotter, men den var ikke til at finde. Han var nu alligevel rigtig fin:-) Han tog hele postyret i stiv arm, men faldt i søvn straks den sidste gæst var ude af døren, så det har været mange input.


Ludvig på sin fint matchende Wheely Bug:-)

Det er svært at tage skarpe billeder af ham, for han svømmer afsted med arme og ben...


7 kommentarer:

 1. Hold op en flot kage, kan godt forstå du ikke ville skære i den :)

  SvarSlet
 2. Sikke en flot kage du har lavet og tillykke med Ludvig :)

  SvarSlet
 3. Super flot kage.. og hjertelig tillykke med ham...

  SvarSlet
 4. Du kan roligt være stolt af den lækre kage, den er så utrolig flot, og ja, det er næsten synd at skære i den så :)
  Og jeg må da lige sige, at Ludvig er da den lækreste baby jeg længe har set.. Han får i den grad mit biologiske ur til at ringe..

  SvarSlet
 5. Tillykke med lille Ludvig- han er altså bare en lækker unge:-) Jeg synes altid at det med borddækningen ser anderledes ud inde i mit hoved, men når så man står i det, kommer der forskellige stole og bordet bliver hurtigt fyldt op med tomme flasker, tasker mm. Men pyt med det; det er jo ikke det, der tæller. Og wow, a du bare turde springe ud i det med kagen- godt gået:-) Knus

  SvarSlet