Pages - Menu

lørdag den 24. marts 2012

Ludvigs værelse

Jeg mangler stadig at hækle en stor robot til tallerkenrækken, nogle flere billeder over kommoden, et tæppe til gulvet og nogle blå kasser til legetøj, men det ser ikke ud til at det bliver lige nu, så nu viser jeg fremskridtet med værelset. Ludvig har jo ikke glæde af det endnu, så det er et kombineret børne-, hobby- og gæsteværelse.

Billederne på væggen er fra henholdsvis Jane med bloggen Brilleting og fra Artrebels.


Et par wallstickers er røget op på de kedelige skuffer.


Den lille hæklede robot er fra bogen Crobots. Den store er lavet efter dette billede. Vil gerne ha' en masse små billeder, men har prøvet med et par foskellige go kan ikke helt få det til at hænge sammen.


Jeg har nogle store puder på gæstesengen så den kan bruges til sofa.

5 kommentarer:

 1. HOLD NU KÆFT (undskyld jeg bander) hvor er det dog fedt ... SUPER lækker stil

  SvarSlet
 2. Fint værelse :) Elsker de hæklede robotter!
  Og spøjst nok så har vi pyntet kommoden på samme måde på Vildbassens værelse (dog med grønne figurer) og så har vi også billedet fra Artrebels hængende i stuen :)

  SvarSlet
 3. Fedt værelse. Jeg er vild med robotterne.

  SvarSlet
 4. Tak:-) Ja, det vrimler ikke med robotbilleder - jeg har virkelig søgt meget. Men sjovt at vi har fundet frem til det samme:-)

  SvarSlet
 5. Øj, Maja! Hvor er det bare fint, og hvor er jeg stolt over at mit billede har fået så flot en plads! WOW! han er heldig, den lille Ludvig, med sit fantastiske værelse! Der er virkelig nusset om alle detaljer!

  Ha' en lækker dag!

  Kram fra Jane

  SvarSlet