Pages - Menu

tirsdag den 24. januar 2012

3 måneder:-)

Så er det næsten 3 måneder siden at min lille dreng kom til verden. Han er allerede nu lidt for stor til liften og vejer næsten 7 kg. Han er bare en fantastisk, nem, opmærksom og sød dreng, der kun har vækket os 2 gange med gråd om natten - ellers sparker han bare til dynen når han vil ha' mad. Han pludrer, griner og griber om legetøjet. Jeg troede også han var begyndt at trille, men det er han holdt op med igen.

Men det er jo fra nu af og frem at man kan begynde for alvor at indføre rutiner, så jeg må forbi min svigerinde og få nogle gode råd. Lige nu vugger jeg ham i søvn på ca. 5 min., men jeg kan forestille mig at det er en fordel hvis han lærer at falde i søvn på egen hånd - ellers ser jeg for mig hvordan 5 min. bliver til en time.

Nu sover han, så prøver at bestemme mig for om jeg skal tage ind til byen og købe nyt tøj til ham eller tage en formiddagslur... opvasken gider jeg ihvertfald ikke.


9 kommentarer:

 1. Hvor er han bare helt vildt køn!
  Lækker lækker lille dreng du har fået dig der :o)


  /Pia

  SvarSlet
 2. Nårh!! Han er dejlig!

  Min mindste er lige blevet 4 mdr. Det er en dejlig tid. :)

  SvarSlet
 3. Hold op tiden går hurtigt, jeg syntes kun det føles som .. et øjeblik siden at du skrev at du havde født :)
  Men tillykke med lillemanden, han er rigtig kær.

  Kh Julie

  SvarSlet
 4. Skøn lille bullerbasse du har der... Min bliver et helt år lige om straks og jeg forstår slet ikke hvor tiden er blevet af! Husk at nyd det mens han er så lille og held og lykke med søvnrytmen - det skal nok komme til at gå godt :)

  Måske du kunne få brug for lidt inspiration herfra på et tidspunkt: http://madmamadk.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Hold da op for en lille lækkerbidsken du har der. Jeg bliver helt misundelig :D

  SvarSlet
 6. Hvor er han dejlig..
  Her er min dreng også lige blevet 3 måneder..

  Hehe og svært valg.. søvn eller at shoppe.. Her har jeg droppet søvn for Adam har det med at blive lidt ked når han sover også skal jeg alligevel bevæge mig ud for at få ham til at sove videre.

  SvarSlet
 7. Mange tak:-) Og tak for link til blog - jeg har nemlig endnu ikke sat mig ind i hvad og hvordan med babymad og har virkelig brug for inspiration.

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig lille dreng. Tre måneder går hurtigt og vupti lige pludselig er de ikke babyer længere! Det er med at nyde hvert øjeblik :-)

  SvarSlet