Pages - Menu

mandag den 9. januar 2012

Ny blog

Vil lige reklamere lidt for en ny spændende blog. Den er meget ny, men der ligger allerede mange fine ting, bla. denne smølf, som virkelig er ramt lige på kornet. Heidi sendte mig et link for at vise mig smølfen som åbenbart er lidt inspireret af nogle af mine dyreopskrifter (mest ift. størrelse og montering) - super fed måde at bruge opskrifterne på. Jeg har tidligere fået tilsendt et billede af en lama, inspireret af Freja Får og Gurli Giraf, men har desværre glemt at spørge om tilladelse til at vise den frem. Mange af dyrene består jo af grundformer, så der er rigtig mange muligheder for at arbejde videre med dem.

Nu er smølfer jo et hit for tiden (håber ikke det betyder mumierne er helt glemt), så der er sikkert mange der ku' få lyst til at følge med. Der skulle være flere smølfer på vej:-) Jeg glæder mig helt sikkert til at se dem.

Fra bloggen Mig & Maya

4 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin, tak for linket.

  SvarSlet
 2. Sød smølf ;O) og linket skal da tjekkes ud ;O)

  SvarSlet
 3. Ej hvor er den smølf sød..
  Jeg er blevet inspireret til at lære at hækle efter jeg har set dine bøger og har fået begge bøgerne.. Dog har jeg lidt svært ved at forstå hækle sproget.. bruger siden drops en del, men forstår fortsat ikke alt.. Har du nogle råd nogen steder på siden? (har kigget lidt, men synes ikke jeg kunne se det).

  Mange hilsner en stor fan :)

  SvarSlet
 4. Mht. at lære at hækle, startede jeg jo selv med at lære det vha. en bog (Crobots). Jeg måtte dog købe en bog mere og sammenlignede forklaringerne i de to bøger før jeg kunne forstå dem. Da jeg skulle undersøge 'hæklemarkedet' var jeg bla. inde på Drops, som du også nævner, og youtube. Der ligger mange gode engelske videoer på Youtube, så det vil jeg klart anbefale.
  Du er velkommen til at skrive hvis du har noget helt konkret der giver problemer eller spørgsmål til de enkelte opskrifter - det er jo sort snak hvis man ikke har hæklet før:-)

  SvarSlet