Pages - Menu

mandag den 2. januar 2012

Filtninger - hval

Jeg har tidligere skrevet om små dyr i filt, som jeg arbejdede på til en bog. Det er dog ikke en bog der umiddelbart er det store marked til, så jeg vil i stedet bruge materialet her på bloggen, mens jeg arbejder videre med nogle af mine andre idéer. Jeg tror stadig at de små dyr ku' blive en dille ligesom amigurumier, men indtil da håber jeg der er nogle der kan finde inspiration i billederne.

Hvalen her er super simpel og lynhurtig at lave. Nederst er en uro til børneværelset.13 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn. Jeg har faktisk en fornemmelse af, at filten er på vej ind, så måske skal du ikke ligge idéen alt for langt væk?

  Hvis du vil have det, vil jeg med glæde pinne den til pinterest, så kommer den jo lidt rundt? (Jeg var faktisk lige ved at gøre det, men du skal lige have mulighed for at sige nej-tak :-)

  KH tina

  SvarSlet
 2. Årh, de hvaler er da bare jætte-fine! :)

  SvarSlet
 3. Er vild med dine filt ideer... elskede alt det du kom med til jul men man gider bare ikke rigtig lave jul her i januar.. så dejligt med andre ideer..

  SvarSlet
 4. De er helt vild fantastiske !
  Dem kan man da kun blive glad ved at kigge på :-)

  SvarSlet
 5. Tak skal I ha':-)
  TichTach: Du må selvfølgelig gerne pinne den i Pinterest:-) Jeg har endnu ikke fundet helt ud af hvordan man bruger Pinterest, men det ser spændende ud.

  SvarSlet
 6. Hold da op det gik stærkt - jeg har lige pinnet, og begge billeder er allerede "repinned" flere gange. Og der er jo rigtig mange af dine ting derinde allerede :-)

  Hvis du har brug for en invitation til at få en profil, siger du bare til, så kan jeg sende en. Jeg synes selv at det er super inspirerende og en rigtig smart måde at bogmærke egne projekter.

  SvarSlet
 7. Nej hvor er de fede! Dejligt med inspiration til nye filtdyr! Hvis du har lyst kan du kikke forbi min blog og se mine bud på samme.

  Godt nytår!!

  SvarSlet
 8. TichTach: Vil meget gerne ha' invitaion tak:-) Står stadig på venteliste.

  Signe: Sikke mange fine ting du har:-) Der må jeg følge med.

  SvarSlet
 9. Det kan vi da ikke have - totalt VIP-agtigt. Jeg ved selvfølgelig ikke om det går hurtigere med invitation, men nu sender jeg dig i hvert fald en. Håber vi ses derinde :-) Hav en dejlig dag. KH tina

  SvarSlet
 10. Tak skal du ha! og dejligt at du vil følge med!!

  SvarSlet
 11. Hej Maja.

  tak for lidt inspiration. Jeg har "tyvstjålet" ideen med hvalen til min barnevognskæde.

  Jeg har lige lagt et billede og et indlæg ind på min blog og sat et link på til dig, da jeg har fundet hvalen her.. :o)

  Rigtig god dag.

  :o) Linda
  boldreel.blogspot.com

  SvarSlet