Pages - Menu

lørdag den 28. januar 2012

En flot, flot gave:-)

Har netop modtaget en stor, flot gave med posten. Den er fra Heidi med bloggen Mig & Maya. Hun skrev og spurgte om hun måtte sende mig en bluse til Ludvig, som tak for inspiration. Det måtte hun selvfølgelig gerne og jeg har gået og glædet mig til at modtage pakken - det er så dejligt at vente på pakker:-) Så fik jeg i dag en kæmpe pakke med rigtig mange lækre ting. På pakken var der et af de fine kort, som Heidi viser hvordan man laver på sin blog.
Nu hvor Ludvig ikke længere kan bruge alt det tøj vi fik i gave da han blev født, samt det jeg købte inden, er der ikke længere så meget at vælge imellem - og så bruger man også nemt flere sæt om dagen synes jeg.
I pakken var der en lækker jakke med stjerner indeni, et sæt med bodystocking og bukser, et sæt med bluse og bløde jeans, en heldragt og 2 savleklude. Det skal vi nok få masser af glæde af. Tusind tak til Heidi:-)
4 kommentarer:

 1. Dejligt at få en gave når man mindst venter det, (ved godt du vidste at der var en bluse på vej) Samt at andre tænker på en, det varmer sikkert.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hold da op en overraskelse. Dejligt med påskønnelser af det, man bruger rigtig meget af sin fritid på.
  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Lækker gave, det var meget betænksomt gjort

  SvarSlet
 4. ej hvor fedt! så skøn en overraskelse
  x
  margit
  creative tail

  SvarSlet