Pages - Menu

mandag den 21. november 2011

Aftenshowet

Har haft en super spændende og travl dag. Jeg blev ringet op af Aftenshowet i morges, som gerne ville ha' mig med i aftenens program og senere snakkede jeg med Godmorgen P3, som gerne ville ha' mig med i et interview tirsdag morgen - begge efter at have læst artiklen i Information. Der er link til aftenshowet her. Jeg er med ca. 35 min. inde i programmet.Jeg har fået en del henvendelser på salg af de historiske hæklerier, men de er desværre udsolgt. Der er også mange der har skrevet med gode idéer på andre figurer jeg ku' lave, så jeg har helt fået lyst til at gå i gang igen:-) Tusind tak for interessen:-)

18 kommentarer:

 1. Hvor er du bare cool. Stor respekt herfra. Sejt at hækling kan nå aftenshowet :)

  SvarSlet
 2. ja he he jeg synes også at det er sejt at hækling er et emne i aftenshowet!! Jeg så dig godt! Så først teaseren med dine figurer og så tænkte jeg, dem kender jeg da he he :D

  SvarSlet
 3. Jeps - så dig også! SÅ fint et indslag :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 4. Hej Maja

  Ja jeg så dig også - og du klarede det bare så flot! Sikke en proces, hva? Tænk hvad der kan komme ud af, at jeg viser din blog til Informations journalister:-)

  Hvad med en Darth Vader?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Hej Maja.

  Blev ringet op af min svigermor, og hun bad mig om at tænde tv'et, bare svært da jeg var på arbejde! Så dejligt du fik lagt et link til klippet. :) Det gjorde du rigtig godt! Glæder mig til at høre radio imorgen :)

  Jeg elsker dine små figurer, og har selv fået lavet en del af dem fra dine to bøger. Du er med til at give mig endnu mere lyst til at hækle, og jeg har lært meget af dig - TAK!

  Tillykke med omtalen, selvom du allerede er meget kendt i min omgangskreds ;)

  Mvh Jeanne.

  SvarSlet
 6. Tillykke med indslaget. Det var superflot gået. Tænkte som Jeanne: Hende kender jeg, nåh ja dine figurer og så har vi jo mailet lidt da jeg ønskede hjælp til opskrift. Ser lige Andrea sidder og smiler sødt ude i margenen, endnu en af dine skønne figurer !!

  SvarSlet
 7. Tillykke med din succes. ønsker dig alt godt fremover. Det er også nogle søde figurer du laver, de er ikke til at stå for.
  Hilsen Den kreative tante. Jette.

  SvarSlet
 8. Super godt gået :o)

  Tænker dog, hvem hun synes kunne være mere slem at hækle end hitler, hehe...
  Godt svaret Maja ;o)

  SvarSlet
 9. Hej Maja
  rigtig godt indslag med alle dine fine figurer,tillykke med det :)
  mange hilsner fra Maj-britt

  SvarSlet
 10. Mange tak:-) Det var virkelig sjovt at prøve, bortset lige fra at den lille mand fik et mindre hysterisk anfald 10 min. inden jeg skulle ind (hans første af slagsen ovenikøbet), så jeg var meget optaget af at trøste ham. Heldigvis var hans far med og fik ham i ro:-)

  SvarSlet
 11. Hey skønne og totalt dygtige Maja!
  Sikken et top-nice indlæg i Aftenshowet, og tusind tak for link - jeg fik nemlig ikke set det live! Hvor var det bare FEDT og jeg er sikker på at der var SÅ mange der ikke kendte dit univers der blev lige så begejstrede som jeg er! Det er så lækkert og spændende dét du laver!
  Ha' en helt fantastisk dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 12. Har lige set indslaget i aftenshowet. Det er sgu sejt gået! :-) Er vild med dine små figurer... keep up the good work. ;-)

  SvarSlet
 13. super sejt - det klarede du rigtig godt!
  x
  margit

  SvarSlet
 14. Hvor var det fedt at se dig live og også at se dine dukker på tv!
  Godt gået!

  SvarSlet
 15. Super indslag, det klarede du bare flot.
  Håber du er rigtig stolt af dig selv :-)))
  God aften til dig og dine fra mig.

  SvarSlet
 16. Så sejt. Hørte dig også på P3. Fedt at hækleriet også får lidt reklame nu :)

  SvarSlet
 17. Jeg hørte også om dig på p3 i morges :) Har jo sagt, du er genial!!

  SvarSlet
 18. Så dig på aftenshowet.. hvor var det fint: Ku Anders Fogh Rasmussen ikke være god som hækleobjekt? Det tænker jeg. Også Anders Lund Madsen.
  /Rikke

  SvarSlet