Pages - Menu

lørdag den 19. november 2011

Artikel i Information

Det har været helt umuligt at opstøve et eksemplar af Information her i Valby, men artiklen kan også læses her.

9 kommentarer:

 1. Hej Maja

  Artiklen er SÅ fin! Det var mig, der viste din blog til min søsters kæreste, som arbejder på Information - og han var straks solgt og sendte den videre i systemet.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Hej Anna
  Ej, hvor fedt - mange tak skal du ha':-) Jeg synes artiklen er blevet super god:-)

  SvarSlet
 3. Den er så god, tak for link :)

  SvarSlet
 4. Rigtig fin artikel, men ret giftige kommentarer fra læserne. Hvad er det med os danskere? Hvorfor kan vi ikke anerkende talent, idérigdom og kreativitet uden at nedgøre....? Jeg forstår det ikke.
  Tillykke til dig med dine historiske hæklerier og fin omtale.
  Jeg synes, du er fantastisk :o)

  SvarSlet
 5. Uha, nu ved jeg ikke om jeg tør læse dem:-) Men lidt interessant at jeg faktisk snakkede med journalisten om, at der ofte er en hård tone i debatter, fora og kommentarfelter på nettet, men at blogland omvendt er meget positivt og givende.

  SvarSlet
 6. Kommentarerne skal du ikke tage til dig - sådan er det ALTID - tjek fx andre artikler ud. Det er åbenbart kun nogle med kritik på sinde, som gider at skrive.
  Og ja, Blogland er dejligt positivt - det sætter jeg også meget pris på.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. Sikke en fin artikel :) Jeg læser aldrig kommentarer på artikler, det er efter min mening mest mavesure mennesker, der bruger tid på at kommentere på aviser. Nej, så bruger jeg hellere min tid i blogland :) Jeg skal nok holde øjnene åbne efter et eksemplar af avisen, når jeg kommer på arbejde i morgen :)

  SvarSlet
 8. Tillykke med artiklen! :)
  Hvor er det irriterende, at der skal være så mange sure kommentarer til en artikel om dine små, søde figurer. Jeg håber ikke, at du lader dig gå på af dem!

  SvarSlet
 9. Weee - så dig på tv. Rigtig god optræden. :-))) Det var bare lige det, jeg ville sige. :-) Lone

  SvarSlet