Pages - Menu

torsdag den 24. november 2011

Filt dyr

Det sidste halve år har jeg arbejdet på materiale til en bog, som jeg dog ikke helt ved om der egentlig er interesse/marked for. Jeg havde tænkt mig at bogen skulle indeholde skabeloner og instruktioner til at sy dyr af filt, tips til anvendelse og idéer til at variere skabelonerne. Jeg vil vise et par af figurerne frem her på bloggen og vil meget gerne ha' noget feedback. Jeg lægger ikke skabelonerne op til dem, men til gengæld vil der i min DIY julekalender være nogle filtfigurer med skabeloner og instruktioner, som er lavet efter samme princip.

Fordi det snart er december vil jeg starte med at vise et dyr, som kan bruges som juletræspynt, en lille Rudolph:

12 kommentarer:

 1. Rudolf er rigtig kær. Syntes det lyder som en god ide med bogen :)

  SvarSlet
 2. Super sødt dyr! :o)

  Filtdyr er et kæmpe hit i flere skolers SFO'er og i håndarbejde igen på folkeskoler. Mon ikke der sammenlagt med interesse fra private er marked for bogen? Det går jeg i hvert fald og forestiller mig!

  SvarSlet
 3. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig sådan en bog!

  SvarSlet
 4. Hvor er den kær på den sjove måde. Lyder spændende med bogen.

  SvarSlet
 5. Hvor er han da kjær, jeg elsker alle dine dyr, og vil nok også komme til at købe den bog hvis du udgiver den.
  Jeg glæder mig helt vil til julekalender.

  SvarSlet
 6. Hej Maja.
  Hvor er han bare skøn, skynd dig at få den bog færdig, er helt sikker på at der er rigtig mange som vil få glæde af den, jeg er lige fortiden i en SFO og der er vi også igang med at lave juleting i filt. men det bliver mest til hjerter, stjerner kugler, sok, og hvad jeg ellers lige kan få tegnet hurtigt, så mangler af og til inspiration og det er jeg helt sikker på at din bog vil give mig, ligesom dine skønne hæklebøger gør det, fik dem af min børn i fødselsdagsgave og lige nu må de vige for juletingene, men jeg glæder mig vild til at komme igang igen med dine skønne hæklede dyr efter jul :-D
  God weekend Lene

  SvarSlet
 7. uhhh....det ville absolut være en must-have bog

  SvarSlet
 8. Han er da bedårende!!! Det lyder som en must-have-bog!

  SvarSlet
 9. Den bog vil jeg også glæde mig til!
  Hvor er Rudolf dog kær..
  Venter også spændt på december =)

  SvarSlet
 10. SÅ SKØN! Jeg har aldrig arbejdet med filt, men hvis du udgiver en "filt-bog" kunne jeg godt være interesseret, for synes dine ting er så skønne!

  SvarSlet