Pages - Menu

torsdag den 26. januar 2012

Filtninger og fondant - skildpadde

Skildpadden her er inspireret af Find Nemo - jeg er bedst til at tegne med udgangspunkt i et eller andet. De figurer der er tegnet fra 'fri fantasi' har enten været gennem rigtig mange finpudsninger (eksempelvis triceraptoren), forbi min lillebror (katten) eller lavet med udgangspunkt i et rigtigt billede (bulldoggen).

Jeg har brugt skabelonen til også at skære skildpadden ud i fondant, så den passer til toppen af en cupcake. Er meget tilfreds med resultatet, men det er for tidskrævende til at lave til Ludvigs kommende navngivningsfest - og så synes jeg heller ikke fondant smager specielt godt.8 kommentarer:

 1. Den er da bare SÅ bedårende..nu arbejder jeg selv meget, rigtig meget med fondant -og jeg er heller ikke vild med det. Men det bliver dog ikke så sød sammen med kagen, men ren skal jeg heller ikke nyde noget :)
  -du kan sagtens lave lågene til cupcakes onsdag/torsdag uden at de er sten hårde at bide i.. det vil da se rigtig FLOT ud og personlig ikke mindst :)

  SvarSlet
 2. Synes det er en super fin skildpadde :)
  Begge udgaver :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Hvor er den altså skøn :0)

  SvarSlet
 4. Neej hvor er den da skøn!

  Skulle du have lyst, har jeg på min blog en giveaway med fondant udstikkere :)

  Og jeg har også hæklet nogle af dine hæklede dyr, som også kan ses på min blog :) Jeg er rigtig glad for din bog 'Flere hæklede dyr' - det er nogle dejligt nemme opskrifter, og hele min familie håber på at få nogle hæklede dyr ;)

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at se hvad du finder på til navngivningsfesten. Skal jo selv ha barnedåb om 3 mdr så skal ha hentet lidt inspiration

  SvarSlet
 6. Nu fik jeg det vist til at lyde som om navngivningsfesten var rundt om hjørnet, men må indrømme at vi ikke engang har valgt dato endnu (tsk tsk). Det bliver dog bare et lille arrangement med kun den nærmeste familie - så måske jeg sku' ta' mig sammen og pynte de cupcakes:-)

  SvarSlet

 7. Egypt clinics
  افضل المراكز لخدمات العنايه والتجميل للرجال والسيدات وزراعه الشعر

  http://rianariana.bravesites.com/
  https://slashdot.org/~riana.m/firehose
  https://rianariana1.livejournal.com/
  https://www.instagram.com/egypt__clinics/

  SvarSlet