Pages - Menu

søndag den 7. december 2014

Instagram og blog farvel

Jeg er blevet rigtig glad for at bruge instagram - det passer mig godt at det er hurtigt, da det ikke lægger op til at skrive så meget. Jeg må erkende at jeg ikke længere har tid til at opdatere min blog - selvom jeg har rigtig mange projekter jeg godt kunne tænke mig at få ud over stepperne og dele på bloggen undervejs. Jeg arbejder lige nu på min kommende bog Hæklede Dukker, men det er nu også begrænset hvor hurtigt det går med 2 små børn. Jeg håber jer der stadig læser med herinde vil følge med på instagram. Jeg vil også fortsat tjekke min mailbox for spørgsmål relateret til hækling.

Instagram @maja_hansen2 kommentarer:

  1. Det lyder meget spændende med en ny bog :) Nu siger ud en bog med dukker. Er det en form for påklædningsdukker? Man kan jo ikke vente med at få den i hånden, selvom jeg allerede har fået din nye bog. Den er for resten fantastisk. Og fedt at se en udvikling hos dig også. Puha alle de små detaljer der bliver flere og flere af. Kun fedt.

    Daniella

    SvarSlet
  2. Hej Daniella
    Det bliver ikke påklædningsdukker, men en masse forskellige dukker, som man selv kan mixe og matche. Jeg synes det blev for tykt og kluntet hvis alle beklædningsdele skulle kunne tages af og på. Der er dog enkelte løse dele som jakker, nederdele og shorts.

    SvarSlet