Pages - Menu

fredag den 30. december 2011

Året der gik

2011 var et rigtig spændende år for mig, med store begivenheder og omvæltninger. Størst var det selvfølgelig at blive mor, men også andre begivenheder var med til at gøre året særligt mindeværdigt.

I januar udkom min bog 'Hæklede Dyr' på forlaget Klematis. Jeg havde drømt om at udgive en hobbybog længe og jeg har altid syntes, at Klematis er det bedste hobbybogsforlag, så det var dejligt at de ville være med.

I februar fandt jeg ud af jeg var gravid og i marts var jeg til 12-ugers scanning hvor alt så fint ud. Billedet er fra 20-ugers scanningen.

I maj havde jeg fødselsdag og afleverede desuden masterspeciale. I slutningen af maj flyttede vi fra vores lille 2-værelses efter 7 år, og ind i en midlertidig lejlighed.

I juni var jeg til eksamen og forsvare mit speciale. Trods nervøsitet fik jeg 12:-). Eksamen var i Aalborg med efterfølgende reception og fest og jeg blev derfor til dagen efter. Da jeg kom hjem var hele familien i gang med at flytte vores møbler ind i vores nye fine lejlighed.

I juli var jeg en tur i Berlin. Min kæreste og jeg havde fået turen af mine forældre som også var med. Min cardigan kan stadig lige lukkes:-)

I august startede min barsel og kort tid efter får jeg at vide at den skole jeg arbejder på skal lukkes. Mine kollegaer og vores elever gør et stort arbejde for at bevare den, så lad os håbe det lykkedes.

I september udkom min bog 'Flere Hæklede Dyr'. Min kæreste fyldte desuden 30 år d. 24. sep.

D. 26. okt. kl. 16.05 blev jeg mor til en dejlig dreng på 3960 g. og 54 cm.

I november fik jeg en lille tur i mediemøllen, med artikel i Information (tak til Marianne for at sætte det hele igang), interview i Aftenshowet og P3 og ikke mindst lidt latterliggørelse i Natholdet:-)


 Tak for i år - 2012 får noget at leve op til:-)

6 kommentarer:

 1. Godt gået på et år..... Tak for at få lov til at kigge med på en fantastisk spændende blog, og ønske om et godt og spændende nyt krea-år til dig og dine.

  SvarSlet
 2. ja sikke en masse ting du har oplevet!

  Dit indlæg sætter automatisk gang i en masse tanker om, hvad der er sket for mig i 2012.

  Måske skulle jeg også skrive et lignende indlæg. Jeg kunne forestille mig, at det virker lidt terapeutisk, det med at lægge året bag sig i et indlæg.

  Held og lykke i det nye år.

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 3. Fantastisk spændende år for dig.
  Flot måde at lave indlægget på.
  Jeg ønsker dig et super godt 2012.

  SvarSlet
 4. Godt nytår, du har oplevet en masse, men er sikker på du nok skal få et super 2012 :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Sikke et år, jeg bliver helt forpustet!
  Imponerende med to bøger på at år, oven i alt det andet.
  Jeg reklamerer for dig på EMU siden om hækling http://www.emu.dk/gsk/fag/hnd/inspiration/haekling/index.html
  Godt nytår til dig.
  VH mette

  SvarSlet
 6. Godt nytår til jer også:-)
  Tak for reklamen på Emu:-) Har været inde og se det.

  SvarSlet